Фитнес БГСТЕРОИДИ

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O

OXANABOL
Фитнес БГ Toзи медикамент е в обръщение от 1964. Любим медикамент на жените. За повечето от консуматорите няма противопоказания, най-много леко окосмяване или промяна на тембъра на гласа при жените. Не ароматизира и не подтиска присъщото на тялото хормонално производство. Не е токсичен. Много е популярен при пауърлифтърите, тъй като осигурява голям прираст на сила. Във високи дози той е също и силно анаболен. Обаче при тези дозировки и противопоказанията се усилват. Oxandrolone е много мек. Предпочитан е от хиляди жени и мъже, използващи го просто защото работи добре и рядко дава някакви странични ефекти. Взема се за повишаване мускулната сила и повишаване твърдостта на мускулите. Не задържа вода и повишава теглото. Не ароматизира дори при високи дози.Това го прави идеален за използващите стероиди, които са капризни кам андрогенните действия и гинекомастията. Използва се също и при цикли за покачване на мускулната маса комбиниран с високоандрогени като Тестостерона и Метандростенолона. При мъже дозата е около 10-15 мг дневно, за жени е двойно по-малка.

OXYMETHONOX
Фитнес БГ Anapolon e много силен и ефективен орален стероид.Препаратът притежава изключително силен андрогенен и анаболен ефект.Поради тази причина за кратък период се постига огромен прираст на сила и муснулна маса.Не е за учудване прираст на 5-7кг. за период от две седмици.Това се дължи на частично повишаване на количеството вода в организма, която бързо увеличава мускулните размери и за рекордно време им предава масивен вид.Тъй като мускулната клетка е издута с прекалено много вода, мускулатурата, като цяло, при повечето атлети придобива гладък и надут вид. Аnapolon не дава качествен прираст на мускулна маса, а по-скоро количествен, който най-често е предпочитан в подготвителния период.Благодарение на отлагането на вода в тъканите Anapolon "смазва" ставите, което не е маловажен фактор при огромния прираст на сила, който дава препарата; По този начин се облекчават тренировките на атлетите, страдащи от болки в ставите.


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Две гарги си стоят на една жица и покрай тях минава един самолет. И едната рекла:
- Брей, тая птица колко бързо лети.
- Ххммммм - казала другата - И на теб да ти эапалят опашката и ти ще летиш толкова бързо.


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6822s