Фитнес БГСТЕРОИДИ

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

N

NANDROLONE DECANOATE (DECA-DURABOLINE)
Фитнес БГ Това е инжекционен стероид, който е получен от 19-Nortestosterone. Този продукт е най-предпочитаният от билдерите които използват стероиди. По тази причина Deca е най-фалшифицирания препарат на пазара. Този препарат проявява умерена андрогенна активност и силен анаболен ефект. Това го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Той има слаба токсичност спрямо черния дроб и ароматизира само при високи дози. Deca оказва ефект върху естественото производство на хормона тестостерон. въпреки, че почти не прилича на другите тестостеронови препарати. Този стероид може да бъде използван както за релеф, така и за маса. Атлетите го използват в комбинация с различни други препарати и получават добри резултати. Това е един добър препарат като основа за много стероидни цикли. Deca е използван от много атлети и е получаван добър резултат с много малко странични ефекти. Deca има репутацията на препарат, който облекчава болката от контузии и травми. Атлети, имащи оплаквания в раменете, колената и други стави разказват, че тези оплаквания престават когато използват Deca. Този продукт драстично покачва азотния баланс и времето за възстановяване между тренировките. Като недостатък на Deca може да се посочи това, че той оставя много метаболити при разпадането си, които могат да бъдат засечени на допинг тест до 12 месеца след прекратяването му. Това плюс популярността му сред атлетите, спомага Deca да се превърне в причина за много полoжителни тествания. Поради това всеки атлет, при който съществува потенциална възможност да бъде тестван, избягва употребата на този медикамент. Най-често срещаната доза при мъже е от 200 -400мг, а при жени 50 - 100мг на седмица. Това представляват умерени дози, при които рядко се наблюдават рязко изразени странични ефекти.

NAPUSIM
Фитнес БГ Този орален стероид е открит в далечната 1956г. от д-р Джон Зиглер и CIBA labs. Той е първият стероид, използван от американските атлети и единствения стероид, свободно продаван до 1970г. в САЩ. Той е най-популярният стероид сред атлетите. Съществуват много препарати от този вид с различни търговски наименования. Най-популярният от които е Methandrostenolone. Съществуват и много фалшификати. Най-известният инжекционен препарат се прави в Панама. Има фалшификати, които напълно приличат на оригиналните. В повечето случаи тези копия не съдържат никаква следа от анаболен стероид. Dianabol е получен като деривата тестостерона, като има силен анаболен и андрогенен ефект. Тези негови качества водят до драматичен растеж на силата и масата. С този високоефективен анаболен стероид се свързват и някои странични ефекти. Наличието на 17 - алфа алкидна група предразполага към висока токсичност за черния Дроб. Той ароматизира лесно дори приеман при ниски дози. Като резултат се получава водна задръжка и високо кръвно налягане. Dianabol също има висока трансформация в DHT (дехидротестостерон) в тялото, което предизвиква акне и много от приемащите го имат проблеми с него. Много от тези странични ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба на Dianabol и Nolvadex. В много случаи това намалява водната задръжка и другите странични ефекти, свързани с ароматизирането. Dianabol е популярен с дози от 15 – З0 мг дневно или 50 – 100 мг седмично.


А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

-Нашият папагал пи бензин.
-Ама как така?
-Еми така..Летя.Направи три кръгчета и падна на земята.
-Умря ли?
-Не. Бензинът му свърши.


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6075s