Фитнес БГУсловия за рeгистрация

Права за ползване на сайта

www.fitness.bg уважава вашите права и очаква от вас същото. За целта въведохме следните правила за използване на сайта. Тези правила влизат в сила автоматично от момента, в който вие заредите някоя от страниците. Използването на този сайт и всички негови съставни части, в това число текст, изображения, мултимедия, клипове, документи и други материали (съдържание) означава приемане на правилата за ползване на сайта, и политиката на www.fitness.bg.

www.fitness.bg си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предупреждение.

Авторски права

Съдържанието на този сайт, включително текстове, изображения, мултимедия, клипове, документи или други материали е обект на авторски права на www.fitness.bg. Разпространението на съдържание от този сайт е възможно само ако въпросното е изрично лицензирано под Creative Commons, GPL или друг свободен лиценз. Използването на информация от този сайт за комерсиални цели е забранено без знанието и писменото разрешение на www.fitness.bg.

Отговорност

www.fitness.bg не поема отговорност за възникнали проблеми, загуба на информация, физически, психически или каквито и да било щети в следствие употребата на сайта или който и да е продукт или услуга предлагани от нас. При никакви обстоятелства www.fitness.bg не може да бъде отговорна за преки, косвени, специални, случайни или предизвикани щети или загуби.

Други уеб сайтове

Този сайт съдържа връзки към други уеб сайтове. Правилата за ползване на тези уеб сайтове могат да се различават от правилата за ползване на този уеб сайт. www.fitness.bg не поема отговорност за истинността на информацията показвана на тези уеб сайтове, нито за точността или актуалността й.

Проследяване

Всички уеб сайтове, включително този записват техническа информация при всяко посещение на потребител. Записаната информация е обобщена, не е свързана с определен потребител и се използва само за подобряване на сайта, статистически цели и при нужда от разследване на възникнали проблеми със сигурността.

Защита на личните данни

Можете да използвате този сайт без сте длъжни да въвеждате каквито и да било лични данни. Лични данни трябва да въведете единствено при попълване на формите за контакт. Тези данни се събират и използват за извършване на услугата, която сте заявили. www.fitness.bg не продава, отдава под наем, разменя или по какъвто и да било друг начин разпространява информацията ви към трети лица.назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Момче отива на гости.На вратата го посреща зъл питбол.Момчето пита дали питбола няма да го охапе,а
домакина отговорил:
-И на мен ми е интересно,за първи ден е вкъщи.
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
13 queries executed; Script time: 0.6768s