Фитнес БГУсловия за доставка

Стоките, поръчани от електронен магазин FITNESS.BG, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. Доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА при поръчка на стойност над 100 лв. за цялата страна и се извършва чрез фирма Speedy! За поръчки под тази стойност се заплаща такса за доставка в размер на 5.00 лв. за цялата страна.

Срокът за окомплектоване и изпълнение на поръчката е от 3 до 5 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.
При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат предадени на куриер Вашите покупки.

Може да направите поръчка и по телефона на номер 02 9294483 или на място в нашия търговски офис на адрес:
гр. София - 1309
ул. "Хайдут Сидер" #8, фитнес клуб ПРЕМИЕР
работно време:всеки ден от 07.00 до 23.00 часа

Плащането се извършва чрез услугата „Наложен платеж” и става в момента на получаване на стоката.

Отговорности

Електронен магазин FITNESS.BG не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.
В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.
 
Доставката е възможна само и единствено при поръчители, които не са потребители по смисъла на ЗЗП (Закон за Защита на Потребителите).

Права и задължения на поръчителя:

Отказ от съответен продукт:
Вие като поръчител имате право да се откажете от поръчаните от Вас стоки, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причини в срок от 7 работни дни от получаването им в случай, че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който сте ги получили. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на поръчителя..

Констатация на дефектен продукт:
При констатация на дефектен продукт, до 24 ч. oт получаването му и при ненарушен търговски вид на опаковката и съдържанието й, Вие се задължавате да ни уведомите. Ние се ангажираме, до 72 часа той да бъде подменен с нов или да Ви възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, считано от датата, на която Вие като поръчител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид и/или опаковката на стоката ние не поемаме отговорност. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на доставчикът.

Несъответствие на доставката:
При несъответствие на даден продукт с характеристиките посочени в страницата, до 24 ч. oт получаването му и при ненарушен търговски вид на опаковката и съдържанието и, Вие имате право да го върнете като се задължавате да ни уведомите предварително. Ние се ангажираме, до 72 часа той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, считано от датата, на която Вие като поръчител сте упражнили правото си на рекламация. След този срок или при нарушаване на търговския вид и/или опаковката на стоката ние не поемаме отговорност. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на доставчикът.

Във връзка с тълкуването на чл. 51 от Закона за защита на потребителите уточняваме, че храните за спортисти описани на този сайт НЕ са хранителни добавки и не заместват основни хранения.
Към момента НЕ се предлагат за дистанционна продажба хранителни добавки от този сайт.
Съобразно ЗЗП чл. 53 до изтичане на срока посочен в ЗЗП чл. 55 всички плащания към доставчиците се приемат като задатък.

За всички неуредени от настоящите условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство в Република България.
 
 назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Вълкът и лисицата решили да се гаврят със заека. Срещат го и му викат:
- А, Зайо, ти що си без шапка бе? - и го съдрали от бой.
На другия ден отново го срещат, но този път заекът предвидливо си сложил шапка.
- А, Зайо, ти що си със шапка, бе? - и пак го съдрали от бой.
Така няколко дена се гаврили, що си със шапка, що си без шапка и бой. По едно време им писнало и решили да сменят стратегията. Наговорили се: "Утре като видим заека, ще му искаме цигара. Ако ни даде с филтър - Що ни даваш с филтър, ако ни даде без филтър - що ни даваш без филтър и пак ще го бием!". Зайчето обаче, било в храстите и чуло всичко. На другия ден носи две кутии цигари, с филтър и без филтър. Срещат го вълкът и лисицата и му искат цигара:
- Ей, Заек! Я дай една цигара!
- С филтър или без филтър? - пита Зайо.
Вълкът и Лисицата се спогледали, почесали се и в един глас изревали:
- Абе заек, ти що пак си без шапка?


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
13 queries executed; Script time: 0.7589s