Фитнес БГНовини

30.08.2014

По-добро храносмилане с тези 2 лесни трика

По-добро храносмилане с тези 2 лесни трика - Фитнес БГ Правилното храносмилане е от изключителна важно за здраво тяло и оптимални резултати. Всичко от правилното хранене, през правилното комбиниране на храни и яденето на точните пропорции спомага за по-пълноценно усвояване на храната. За това, днес ще ви дам два трика, които безпроблемно да използвате още от следващото си хранене с видими резултати.

1. Пийте 2 чаши вода 15-20 минути преди хранене и не пийте вода поне 1 час, след като сте приключили храненето. Приемът на вода по време на хранене разрежда стомашните сокове, което от своя страна затруднява усвояването на храната.

2. Яжте сурови зеленчуци в началото на храненето. Те са изключително богати на естествени ензими и спомагат храносмилателната ви функция. Най-добър избор са зелените зеленчуци, тъй като те са богати и на фибри, които отново помагат с храносмилането.


назад

Още новини:

» Защо захарта е вредна
» 3 храни, които да добавите към диетата си, за повече резултати
» Комбиниране на храните
» Как да подобрите здравината на костите чрез упражнения
» Проста формула за покачване на маса
» Елдата - Супер храна
» 3 добавки за по-анаболни хранения
» Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати
» Медитацията – отвъд модата
» Най-ефективното кардио за бързо отслабване и повече мускулна маса?

вижте всички новини

Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6817s