Фитнес БГНовини

06.11.2014

Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати

Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати - Фитнес БГ Бърз метаболизъм = бързи резултати, всички знаем това. Независимо дали се опитвате да отслабнете, или да натрупате възможно най-много качествена маса, бързият метаболизъм е ваш приятел. И въпреки, че упражненията и яденето на някой храни помагат, днес ще ви издам една "тайна", която е също толкова ефективна, като същевременно е много проста.

Много пъти съм подчертавал колко е важно да се пие достатъчно вода. Това правило е в сила и тук. Достатъчният прием на вода не само забързва метаболизма, но и е полезен по множество други начини. До тук всичко е ясно. Има моменти през деня обаче, когато приемът на вода може допълнително да ускори метаболизма, най-важният от които, е веднага след ставане. Тъй като тялото ви е било в покой през нощта, и не е приемало никаква храна или течности през последните 8-9 часа, метаболизмът ви, наред с много други процеси в тялото, е забавен. Най-добрият начин да стимулирате и "събудите" тялото си след ставане, е като изпиете половин до един литър топла вода. В скорошно изследване, учени откриха, че приемът на 500 мл вода веднага след ставане забързва метаболизма с 25% за следващите няколко часа! И това само от 2 чаши вода! За допълнителна полза може да изстискате един лимон и да добавите сока му към водата. Лимоновият сок е страхотен, понеже пречиства организма.

Изграждането на този навик, в допълнение към редовни тренировки и правилно хранене, ще ви помогнат да постигнете резултатите си още по-бързо. До следващия път.

Автор : Павел Владовназад

Още новини:

» Защо захарта е вредна
» 3 храни, които да добавите към диетата си, за повече резултати
» Комбиниране на храните
» Как да подобрите здравината на костите чрез упражнения
» Проста формула за покачване на маса
» Елдата - Супер храна
» 3 добавки за по-анаболни хранения
» Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати
» Медитацията – отвъд модата
» Най-ефективното кардио за бързо отслабване и повече мускулна маса?

вижте всички новини

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Състезание по колоездене. Далеч зад основната група колоездачи едвам се мъкнат двама състезатели. Изморени, изпотени… гащите им силно издути отпред. Единият върти педалите и мърмори:
- Идиот си ти, идио-о-о-от. Разправях ти аз, че треньора даде да пием зелените хапчета, а ти - не, сините та сините
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.5685s