Фитнес БГНовини

06.11.2014

Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати

Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати - Фитнес БГ Бърз метаболизъм = бързи резултати, всички знаем това. Независимо дали се опитвате да отслабнете, или да натрупате възможно най-много качествена маса, бързият метаболизъм е ваш приятел. И въпреки, че упражненията и яденето на някой храни помагат, днес ще ви издам една "тайна", която е също толкова ефективна, като същевременно е много проста.

Много пъти съм подчертавал колко е важно да се пие достатъчно вода. Това правило е в сила и тук. Достатъчният прием на вода не само забързва метаболизма, но и е полезен по множество други начини. До тук всичко е ясно. Има моменти през деня обаче, когато приемът на вода може допълнително да ускори метаболизма, най-важният от които, е веднага след ставане. Тъй като тялото ви е било в покой през нощта, и не е приемало никаква храна или течности през последните 8-9 часа, метаболизмът ви, наред с много други процеси в тялото, е забавен. Най-добрият начин да стимулирате и "събудите" тялото си след ставане, е като изпиете половин до един литър топла вода. В скорошно изследване, учени откриха, че приемът на 500 мл вода веднага след ставане забързва метаболизма с 25% за следващите няколко часа! И това само от 2 чаши вода! За допълнителна полза може да изстискате един лимон и да добавите сока му към водата. Лимоновият сок е страхотен, понеже пречиства организма.

Изграждането на този навик, в допълнение към редовни тренировки и правилно хранене, ще ви помогнат да постигнете резултатите си още по-бързо. До следващия път.

Автор : Павел Владовназад

Още новини:

» Защо захарта е вредна
» 3 храни, които да добавите към диетата си, за повече резултати
» Комбиниране на храните
» Как да подобрите здравината на костите чрез упражнения
» Проста формула за покачване на маса
» Елдата - Супер храна
» 3 добавки за по-анаболни хранения
» Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати
» Медитацията – отвъд модата
» Най-ефективното кардио за бързо отслабване и повече мускулна маса?

вижте всички новини

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

В гората пуснали авиолиния - лъвът бил пилот, а мечката стюардеса. На първия полет се качили вълка и гаргата. Самолета излетял и мечката отишла да види какво ще желаят пътниците.
Гаргата казала:
- Едно уиски.
Вълка за да не остане по-назад и той поискал уиски.
Донесла им мечката уиски, гаргата го взела и пляс - изсипала го на земята. Вълка да не остане по-назад и той го изсипал.
Така няколко пъти.
Мечката се нервирала и отишла при лъва:
- Тия двамата отзад направиха всичко на кочина.
- Изхвърляй ги тогава.
Хванала ги мечката и ги изхвърлила.
Летейки надолу, гаргата казала на вълка:
- Абе пич, за к"во се пра"иш на мъж, кат" не мо"еж да летиш бе?
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6625s