Фитнес БГНовини

18.07.2014

Навици на стройните хора

Навици на стройните хора - Фитнес БГ Чудили ли, как хората със страхотни тела са постигнали резултатите си? Хранителни добавки? Години тренировки? Безгранична отдаденост? Вероятно тези неща също са част от голямата формула, но онова нещо, което носи по-голям резултат от всичко останало, са добрите навици. Успелият човек превръща в навик това, което неуспелия избягва. Имайки това в предвид, днес ще ви представя пет дейности, който ако се превърнат в навик, ще увенчаят начинанията ви във фитнеса и храненето с успех.

1. Обичайте тялото си - това е по-лесно казано, отколкото направено. За много от нас преследването на идеалната физика се превръща във фикс-идея, което не само ни изнервя и прави нетърпеливи, но и ни лишава от удоволствието от целия процес. Физиката, която сте си поставили за крайна цел е точно това - крайна цел, и до достигането и има дълъг път. Уверете се, че оценявате пътуването, така достигането на крайната цел ще е още по-сладко.

2. Работете усърдно, но не толкова усърдно, че да изгубите целта, за която работите - Много хора, в усилието си да достигнат целта си по-бързо, се изгубват в цели процес и забравят защо са започнали или към какво вървят. Позволявайте си време за себе си, почивайте, ежедневието ви не трябва да е заето изцяло от тренировки.

3. Не се сравнявайте с останалите хора, особено тези в медиите - Сравняването ни с други хора е една от най-големите ни пречки в живота. Трябва да разберете, че няма значение дали някой е "по-добър" от вас, важното е вие да сте по-добре от вчерашното си аз. Всеки друг човек е поел по своя път, който е коренно различен от вашия, за това сравнението е безсмислено.

4. Четете книги - Обогатете знанията си в областта. Открийте кои книга са най-добри и ги прочетете. Разширете знанията си за хранене и тренировки. Това само по себе си ще ви помогне неимоверно. Научете нещо ново и го приложете, вижте дали работи за вас. Ако да, страхотно, ако ли не, ще откриете нещо друго.

5. Използвайте по-пълноценно времето си - Не "убивайте" време, правейки нищо. Ако имате свободно време, вместо да се отдавате на безделие, направете нещо полезно за себе си - излезте на разходка, свършете работата си занапред, напазарувайте, сгответе, изчистете, вижте се със стар приятел. Единственото зле използвано време е това, прекарано напразно.

Превръщайки тези пет неща в част от ежедневието си, и постепенно в навици, ще ви гарантира не само успехи и резултати в залата, но и извън нея. До следващия път.

Автор : Павел Владов


назад

Още новини:

» Защо захарта е вредна
» 3 храни, които да добавите към диетата си, за повече резултати
» Комбиниране на храните
» Как да подобрите здравината на костите чрез упражнения
» Проста формула за покачване на маса
» Елдата - Супер храна
» 3 добавки за по-анаболни хранения
» Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати
» Медитацията – отвъд модата
» Най-ефективното кардио за бързо отслабване и повече мускулна маса?

вижте всички новини

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Между приятелки:
- Защо си така тъжна, драга?
- Защото мъжът ми сигурно ще се разведе с мен!
- Как така ще се разведе?! И за какво?
- Ами преди три дена ме запозна с най-добрия си приятел.
- И какво от това? Това не е причина за развод!
- Как така не е причина? Та той е толкова хубав, интелигентен, умен, възпитан, щедър...

Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.5398s