Фитнес БГНовини

13.01.2014

Здраво тяло и повече резултати в едно

Здраво тяло и повече резултати в едно - Фитнес БГ Сигурно се питате какво имам в предвид с това заглавие. Ето какво имам в предвид. Тялото ви не може да усвоява пълноценно всичко, което изядете. Вземете на пример хората с лактозна непоносимост. Тяхното тяло не усвоява добре лактоза и в резултат на приема й те получават нежелани реакции. Всеки човек е уникален и може да усвоява едни храни, а други не толкова добре. Важно е за здравето ви да разберете кои храни не усвоявате пълноценно и да ги елеминирате от диетата си.

Без да навлизам в много подробности, ще ви обясня какво да избягвате и защо. Приемът на храни, които не ви понасят води до появяването на гъбични образувания в стомаха и червата ви, което от своя страна води до:
- отслабване на имунната система
- кожни проблеми (акне, пърхот, екземи)
- непълноценно функциониране на храносмилателния тракт
- газове
- липса на апетит
- сексуална дисфункция
- подуване
- хронична умора
- промени в настроението
- мускулна умора

Горният списък е едва малка част, от последствията върху тялото ви. По-голямата част от хората страдат от един или друг тип гъбична инфекция, водеща до горните симптоми, наред с множество други. На този етап сигурно се чудите какво може да направите за да избегнете тази каскада от негативни симптоми. Ето ви 3 лесни стъпки, които всеки може да спазва:

1. Яжте чесън
Чесънът е много полезен поради няколко причини. Освен, че помага контрола на кръвната захар чрез увеличаване на нивата на инсулин в кръвта, чесънът прочиства храносмилателната ни система от вредни бактерии и образувания. Яжте го в умерени количества с храненията или за по-добър ефект сутрин на гладно. Ако следвате втория вариант е нормално да усетите парене в стомаха, това е нормално и е резултат от прочистването на гъбичната инфекция.

2. Изключете всички храни съдържащи глутен от менюто си
Това включва хлябове, тестени храни, макарони, спагети, пълнозърнест хляб и т.н.

3. Не яжте преработени храни, в това число и захар
Това в общи линии значи да ядете само меса, яйца, зеленчуци, ориз, картофи, плодове и продукти от козе мляко (тъй като повечето хора не понасят кравето поради агресивната обработка. Утре ще следва статия за това).

Спазвайки горните съвети не само ще имате по-здраво тяло, но и ще изглеждате и ще се чувствате по-добре. И ако това не е достатъчно, резултатите ви ще се увеличат в резултат на по-пълноценното усвояване на храната. Опитайте и ви гарантирам, че ще останете смаяни от резултатите. До следващия път.

Автор : Павел Владов


назад

Още новини:

» Защо захарта е вредна
» 3 храни, които да добавите към диетата си, за повече резултати
» Комбиниране на храните
» Как да подобрите здравината на костите чрез упражнения
» Проста формула за покачване на маса
» Елдата - Супер храна
» 3 добавки за по-анаболни хранения
» Лесен начин да забързате метаболизма си - Съвет за повече резултати
» Медитацията – отвъд модата
» Най-ефективното кардио за бързо отслабване и повече мускулна маса?

вижте всички новини

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Късно през нощта мъжа се връща пиян в къщи.
Жена му стои на вратата на кухнята с точилка в ръката.
Той я гледа и след кратка пауза казва:
- А ти все готвиш ли готвиш...
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6494s