Фитнес БГНАВИГАТОР

фитнес центрове


Pulse Fitness & SPA

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: Бул.България 132 сградата на Emirates Apart Residence /детелината на околовръстен път/

Телефон: 024282026

Раб. време: 07:00 - 23:00

Цени:

E-mail: info@pulsefit.bg

Уеб сайт: http://pulsefit.bg/

Pulse Fitness & Spa


Ръководени от амбицията да изградим едно специално и по-различно място, ние от Pulse Fitness & Spa създадохме за Вас един изключително модерен клуб, където Вие ще избягате от своето забързано ежедневие, преоткривайки значението на думите спорт и красота. Ние създадохме един елитен клуб, който Ви предлага да се докоснете до красотата, силата, релакса и едновременно с това да създадете нови бизнес контакти.

Разположен на 5 500 кв.м. и оборудван с последно поколение уреди Life Fitness и Techno Gym, най-големият в България фитнес и Spa център е проектиран, за да задоволи нуждите и на най-капризните ни клиенти.

Pulse Fitness & Spa е мястото, където ще Ви помогнем да се чувствате и изглеждате по-добре, ще повишим Вашия енергиен заряд и жизнен тонус и така ще Ви помогнем да намалите риска от напълняване, диабет и сърдечно–съдови заболявания. Ще Ви съдействаме да тонизирате тялото си и да повишете гъвкавостта му, да отпочинете и намалите стреса.

Нашите клубни членове – това е нашето семейство! Едно по-здраво и усмихнато бъдеще!


Pulse Fitness

Разположен на 3 000 кв.м. площ, фитнес залата на Pulse Fitness & Spa предоставя за Вашата силова, кардио или стречинг тренировка, лидерите във фитнес оборудването - Life Fitness и Techno Gym уреди. Специално проектираната вентилация аклиматизира и създава допълнително удобство. Ултрамодерният интериор на залата включва дори най-новата антибактериална настилка, гарантирайки хигиената и комфорта на посетителите. Допълнително удоволствие създава уникалната панорама към планината.

В кардио зоната Вие ще избирате от множеството Life Fitness уреди. Тук ще откриете над 80 съоръжения за Вашата пълноценна тренировка.

С новата Techno Gym зона, разположена на повече от 400 кв.м., нашите клубни членове могат да се възползват от най-добрите и модерни силови тренировки.

И ако Ви се струва, че сме прекалили с превъзходните степени в нашето изложение, ЗАПОВЯДАЙТЕ при нас, за да се уверите, че ние сме ВАШИЯТ ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ИЗБОР!

Групови занимания Pulse Fitness & Spa

Pulse Fitness & Spa разполага с три зали за групови тренировки. Предлагаме Ви голямо разнообразие от занимания за тялото и ума като се набляга на здрaвето, добрия физически тонус и издръжливост.

В часовете за Йога занятия се разглеждат основни асани, дихателни упражнения и движения през динамиката на йогата -за добра физическа форма и дълбока релаксация. Освен Йога за всички можете да участвате в заниманията ни по Йога стречинг и Йогалатес.

Бокс часовете и тренировките се провеждат в новата по-голяма Бокс Зала, където освен за групови тренировки по Бокс, Кик Бокс, MMA и UFC , можете да получите и индивидуални уроци.

Интереса към Спининг мероприятията продължава да нараства. Точно поради тази причина ние увеличихме броя на вечерните часове, за да подсигурим Вашето удобство. Спининг залата е оборудвана с 30 броя последно поколение уреди - BH SPINING BIKES.

Pulse Fitness & Spa Ви предлага още групови занимания: Аеробика, Степ аеробика, Зумба, Пилатес, Комбинирана Гимнастика, Тае-Бо, Fitball, Народни танци, Модерен балет и Body Dance Fit.

Pulse SPA

Тук, на острова на спокойствието, Вие може да се отдадете изцяло на течението, отвеждащо към вътрешната Ви хармония. SPA център Pulse разполага с всички съвременни и супер модерни съоръжения за удобство и комфорт.

Част от Pulse SPA е 25 метровият басейн, подходящ за спортно плуване и водна аеробика. Към плувната зона има 10 метрово джакузи и релакс шезлонзи.

В супер луксозния спа център, разположен на площ от 2000 кв.м., ще откриете панорамна сауна и парни бани, турска баня (Хамам), шоков басейн, джакузи и релакс зона.

Създадохме и специална VIP Зона, където изградихме римски басейн и допълващата го по несравним начин римска релакс зона, а също така - детоксикираща финландска сауна.

Екстри в комплекс Pulse Fitness & Spa:

Диагностично – консултативен кабинет

Beauty Center


фитнес аеробика спа център басейн солариум масаж сауна климатик съблекалня баня сейф ресторант кафе/протеинов бар паркинг

виж коментари назад

Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6624s