Фитнес БГНАВИГАТОР

фитнес центрове


СКК "ЦСКА" - София

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: "Искърско шосе" № 2 (бившата зала "Дескрим")

Телефон: 02/ 971 9225

Раб. време:

Цени: 4 лв. +

E-mail: office@fitness-cska.com

Уеб сайт: fitness-cska.com

Тази страница е направена за да ви информира за една от най добрите и професионални зали за фитнес и културизъм в София. Днес има много места, където вие можете да похарчите парите си, загубите ценното си време и в крайна сметка да не постигнете желаният резултат. Затова изберете най доброто за себе си и здравето си. Ние предлагаме индивидуални програми и инструктаж, залата е с 300 кв. м. площ и разполага със 100 уреда; 7 лежанки и 25 лоста, 3 тона тежести. Има отделни мъжка и женска съблекални с душ и топла вода. Освен това винаги можете да посетите сауната и солариума. Ако тези условия ви харесват и предложението ви заинтригува, вижте и нашите цени. А адреса ни можете да видите тук. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне да решите проблема, къде да поддържате добрата форма и самочуствие.


фитнес солариум сауна климатик съблекалня баня сейф ресторант паркинг

виж коментари назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

На сутринта след празника пред блока със вой спира линейка, от нея изскача доктор и се засилва по етажите. Звъни на врата, отварят му и пита:
- Вие ли сте викали лекар-махмуролог?
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.5737s