Фитнес БГНАВИГАТОР

йога


Йога студио 37

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: кв. Хладилника, ул. Банат 26

Телефон: 0887 98 06 31

Раб. време:

Цени: 10 лв.

E-mail:

Уеб сайт: http://www.37yoga.com

37 Градуса Йога ® е цялостна система от здравословни упражнения, които се изпълняват в затоплено до 37 градуса помещение в продължение на 90 минути. Системата от упражнения е подходяща за хора от всякакви възрасти и не изисква никаква предварителна физическа подготовка.37 Градуса Йога ® е система от здравословен фитнес, на основата на Хатха Йога. Целта й е да ви помогне да се усъвършенствате физически - чрез постоянство в практиката, и емоционално - чрез отделеното за вас самите време. В нашето студио ви предоставяме уютна обстановка и високо квалифицирани инструктори, които ще ви накарат да се чувствате удобно и приятно, за да постигнете максимален ефект от нашата йога програма.

Екипът ни се стреми да се почувствате заобиколени от внимание, хот йога да стане за вас начин на живот. Резултатите в хот йога не са непременно следствие от вашите физически възможности - като гъвкавост и издържливост, те стават факт чрез постоянство, упоритост, концентрация и желание за промяна.

Хот Йога е предизвикатество, което ще ви позволи да се развивате, но тя не е състезателен спорт. Затова се вслушвайте в себе си и наблюдавайте тялото си. Не се сравнявайте с околните, а се опитвайте да постигнете най-доброто за себе си.


аеробика климатик съблекалня баня сейф кафе/протеинов бар паркинг

назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Турист се е разположил върху високо кадифено кресло в музея . - Тук не може да се сяда - казва строго екскурзоводът.

- Това е креслото на Луи Девети! - Сериозно? Е, добре, когато дойде ,аз ще стана

Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6788s