Фитнес БГНАВИГАТОР

фитнес центрове


The GYM

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: София 1404, ж.к. Стрелбище, ул. “Хайдушка гора”

Телефон: 02/8187811, 02/8187812

Раб. време: 7.00 - 22.00 часа

Цени: 8лв.-

E-mail: thegym@abv.bg

Уеб сайт: http://www.theredgym.bg

Ще работите в луксозна обстановка и на супер модерни машини, които са последния писък във фитнеса. Всички уреди са на високо професионално ниво, продукт на последни технически разработки, което е гаранция за обезпечаване на тялото и максимално удобство при работа.Залата по аеробика е една от най-добре обзаведените в България, снабдена с професионална озвучителна техника, и всички модерни аксесоари, позволяващи практикуването на най-новите стилове и тенденции в аеробиката.SPA центърът в THE GYM е мястото, където можете да релаксирате след тренировка или просто да разпуснете от натоварването и стреса.
В приятна обстановка, екзотичен аквариум и огромно джакузи, вие наистина се откъсвате от шума и напрежението, попадайки в зоната на спокойствието и почивката. Масажното студио в THE GYM предлага голямо разнообразие от масажи – от класическия масаж до ароматерапия с масла от най-висок клас. Тук не само забравяте за света навън, оставени в ръцете на нашите опитни масажисти, вие гарантирано излизате освежени и отпочинали. Масажните процедури са добър избор за активна релаксация и ефективно възстановяване.Стрелбищният комплекс предлага на клиентите избор на оръжие и рофесионален инструктор при стрелба.


фитнес аеробика спа център солариум масаж сауна климатик съблекалня баня сейф ресторант кафе/протеинов бар паркинг

виж коментари назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Отишъл гущера до едно езеро и гледа жабата вътре.
- Жабче, топла ли е водата?
Жабата мълчи.
- Жабо, топла ли е водата? - раздразнил се гущера.
Жабата пак мълчи.
- Ама, курво заспала, топла ли е водата?
- Може да съм курва, но не съм ти термометър! - отвърнала жабата.
Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.7525s