Фитнес БГНАВИГАТОР

фитнес центрове


Фитнес клуб "ПРЕМИЕР"

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: гр. София, ул. "Хайдут Сидер" 8 (Техникум "Хенри Форд")

Телефон: 02 / 929 44 83

Раб. време: Всеки ден от 7.00 до 23.00 часа

Цени: 4/5 лв.

E-mail: premierfitness@mail.bg

Уеб сайт: http://www.premierfitness-bg.com

Фитнес клуб "ПРЕМИЕР" е един от най-елитните клубове в София. Оборудван е изцяло с професионални уреди на най-добрите световни производители LIFE FITNESS, IVANKO, JIMSA и SUN LINE.
В луксозна и приятна обстановка имате възможност да се почувствате във форма и да постигнете целите, за които сте мечтали. Нашият екип от доказани професионалисти е на Ваше разположение по време на целия тренировъчен процес. Програми и диети могат да бъдат изготвени за Вас, съобразени изцяло с Вашите цели и възможности.
Разнообразието от предлагани услуги във Фитнес клуб "ПРЕМИЕР" ще задоволи всички ваши желания!


фитнес солариум масаж климатик съблекалня баня сейф кафе/протеинов бар паркинг

виж коментари назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Две блондинки работели на строеж. Едната попитала: - Забелязах, че вадиш гвоздеи от кутията с инструменти, оглеждаш ги и хвърляш някои от тях. Защо? - Ами понякога вадя от кутията гвоздеи, които са към мен с остра си част - те са дефектни - нямат главичка. Ако гвоздеят е насочен с острото към къщата, значи е здрав. - Колко си глупава! Гвоздеите, които сочат към теб не са дефектни! Те просто са за противоположната стена на къщата!

Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.5834s