Фитнес БГНАВИГАТОР

фитнес центрове


Дамски фитнес клуб СЕВЕЛ

Фитнес БГ

Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ Фитнес БГ

Град: София

Адрес: София, ул."Рачо Димчев" 1 вх.б партер

Телефон: 987-18-34, 0899-18-70-50

Раб. време: 09.00-21.00 ч.

Цени:

E-mail: office@sevelfitness.com

Уеб сайт: http://www.sevelfitness.net/

Фитнес
Съвременният начин на живот води до намаляване на телесната активност и до увеличаване на теглото. Последствията от тази липса на движение, увеличеното умствено натоварване и неправилния начин на хранене улесняват не само дегенеративните заболявания на сърдечносъдовата система, но и дават негативно отражение върху двигателния апарат. За предотвратяване на тези процеси в по-крехкия женски организъм фитнес-тренировките трябва да бъдат насочени към запазване и подобряване общото състояние. Доказано най-добри резултати за здравословен ефект има леката фитнес-тренировка. Нейното прилагане при жените води до значително намаляване на дела на телесните мазнини, намаляване на размерите на обиколките на бедрата, ханша, талията, мишниците. При леката фитнес-тренировка няма голямо натоварване на сърдечносъдовата система, значително е намалена опасността от напрегнато дишане, което увеличава възрастовия диапазон на трениращите. Тя поддържа ниски стойности на млечна киселина, намалява производството на стресови хормони, намалява натоварването на имунната система, опасността от потискането й. Леката Фитнес-тренировка има възможно най-добрите ортопедични ефекти върху активния и пасивния двигателен апарат, намалява опасността от инконтиненция и остеопороза.

Най-желаният ефект от фитнес-тренировките е насочен към оформяне на телосложението-профилиране на мускулатурата, намаляване на дела на мастните тъкани, намаляване или увеличаване на теглото. Психологическият ефект от доброто общо физическо състояние се изразява в повишаване на самочувствието, развитие на чувството за необходимост от грижи за тялото и др. С въвеждането на леките фитнес-тренировки могат да се осъществяват и поставени рехабилитационни и профилактични цели.


фитнес солариум масаж сауна климатик съблекалня баня

виж коментари назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Някакви обират един тип. За да го сплашат, го топят в кофа с вода да го давят. Вадят го и го питат:
- Долари има ли?
Изтръсквайки се им отвръща:
- Няма.
Топват го отново и го вадят:
- Злато има ли?
- Няма.
Топват го отново и го питат:
- И левове ли няма?
Тариката нервно им отвръща:
- Слушайте момчета, или ме дръжте по-дълго под водата, или ме пуснете по-дълбоко. Нищо не се вижда.


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
14 queries executed; Script time: 0.6649s