Потребител:
Парола:
НОВ ПОТРЕБИТЕЛ? | забравена парола

Фитнес БГхрани и диети

 

Във форма с Райна

Във форма с Райна  - Фитнес БГ

Фолк певицата Райна, която демонстрира завидни танцови умения в сценичните си изяви, разкри пред bliasak.bg как поддържа перфектната си форма.

Противно на наслагваното от медиите твърдение, звездата се занимава с танци само като част от представянето си пред публика. В действителност Райна разчита на спорт за удоволствие и на ..... ген. Известно е, че певицата си хапва всичко, но не е вманиачена в спортните занимания. Споделя, че би се занимавала с танци не само за клиповете си, но, за съжаление, няма време. За последния си клип е успяла да подготви румбата с Атанас Месечков за 4 часа. Все пак тя е една от Пайнерките, която не само пее по заведения, но и се е заела сериозно с образованието си.

Нежната половинка на Коцето посещава фитнес залата, но не се възползва от услугите на инструктури. Може би защото има по 24 часа на разположение Константин, който може да й покаже някое и друго упражнение в домашна атмосфера. Както самата тя казва, тренира абсолютно „хаотично". Отделя около 20 минути на пътеката и 30 минути „обикаля по уредите". Предимно концентрира усилията си за поддръжка на корем и крака. Един път седмично се разтоварва и с плуване.

Райна е на мнение, че е по-добре да се занимава със спорт, отколкото да се тормози с каквито и да било диети. Нейна приятелка не ядяла хляб, но изпълнителката не е привърженичка на такива ограничения. „Хлябът съдържа витамини от група B и е полезен за организма", ехидно споделя познанията си. Диетата, която фолк дивата спазва, е съвсем проста: „Добре е да се ограничаваме с газираното и сладкото, но не и съвсем да ги изключваме от менюто си!"

„Не се занимавам с диети! Спортът дисциплинира. Започнеш ли веднъж, не бива да се отказваш по средата. Иначе трудно се продължава", категорична е звездата. А имайки предвид перфектната визия на певицата, спокойно бихме могли да й се доверим.

За да изваете фино и стегнато тяло като Райна, не се притеснявайте да си хапнете и на закуска, и на обяд, та дори и на вечеря. Със ставането може да се подсилите с филийка, яйце и плод. Обядът и вечерята нека да не бъдат мазни храни. Пилешко месо с гарнитура от варени картофи, подправени с копър, или печена риба със зеленчуци ще ви доставят не само кулинарно удоволствие, но и ще пощадят фигурата ви. 

Източник:http://Bliasuk.bgКъде да тренирам | Вашия коментар | Грешка в текстта

назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:
- Извинете, познаваме ли се?
Тя отговаря:
- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?
- Не - отговори студено тя… Аз съм класната ръководителка на вашия син.


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
16 queries executed; Script time: 0.7143s