Потребител:
Парола:
НОВ ПОТРЕБИТЕЛ? | забравена парола

Фитнес БГхрани и диети

 

Истината за диетите

Истината за диетите - Фитнес БГ
Едни и същи храни могат да бъдат полезни или вредни за различните индивиди. Консумирането на неподходяща храна може да доведе до нарушения в обмяната на веществата и храносмилането, хронична умора и множество болести.

 Коя е най-добрата хранителна програма?

Oтговорът е - единствено и само лично индивидуалният хранителен режим. Такава е програмата, изготвена на базата на кръвния тест NOVO by Immogenics, Как да разберем коя е най-добрата за нас храна, без да посвещаваме живота си на безкрайни опити?

Клиничната методика NOVO определя нашата собствена реакция към храните. Например, при съставянето на персоналните диети на звездите от Холивуд, както и в професионалния спорт отдавна се използва този клиничен тест. Тестът за индивидуална поносимост към храни е най-бързо набиращият скорост в България начин да направим личната си диета. Понятието "хранителна чувствителност" вече не е чуждо и напълно основателно много хора се възползват от тази модерна диагностика. Напоследък се предлагат ненаучни и съмнителни тестове, които хората избират заради ниската им цена. Това е и причината за противоречивите мнения за тези тестове.

Най-общо, когато има несъвместимост с дадена храна, имунната система реагира - създават се антитела (имуноглобулини) или се предизвиква спецефична възпалителна реакция, която уврежда метаболизма и забавя мастната обмяна, Истински прецизната диагностика за поносимост към храни е сложно и скъпо нещо и не всеки метод може да определи с точност храните, към които организмът има непоносимост.

Най-точни са методите, с които се изследва кръвна проба. Напоследък се популяризират кръвни тестове, които определят съществуващи антитела към различни храни, обикновено с elisa метод. Наличието на антитела не е достатъчно основание да се определи чувствителността към храна, а и тази технология е сравнително неточна и има ориентировъчен характер, Програмата NOVO е единствената диетологична програма, определяща индивидуалната човешка реакция към храната посредством изключително прецизен кръвен анализ. Елиминирането на "вредните храни" от дневното меню води до здравословно и трайно намаляване на телесното тегло, повишаване на енергията и цялостно подобрение на външния вид и самочувствието.

Тестът NOVO от Нютрон България е най-вискотехнологичната лазерна диагностика, извършваща се в Холандия, а лабораторията се гордее, че отговаря на строгите стандарти, като използва най-модерните технологии за анализ. В България няма друг ефективен и прецизен метод, който да регистрира реакцията към храна с такава висока чувствителност. Програмата се прилага с успех вече пет години у нас. Нютрон е представител на английската Immogenics, която е патентовала метода и го разпространява успешно в Европа, Азия и САЩ. Не случайно с този метод в България поддържат елегантност и сексапил голяма част от представителите на шоубизнеса, бизнес елита, телевизионни водещи, политици, модели. При това без да се лишават от вкусна храна.

Източник:http://isu.bg/nutrontest

 Къде да тренирам | Вашия коментар | Грешка в текстта

назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Заекът влиза в кръчмата и се провиква свирепо:
- Кой ще се бие с мен?!
Вълкът става и казва:
- Аз!
Заекът се присламчва до него, прегръща го приятелски и се провиква пак:
- А кой ще се бие с нас двамата?!


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
16 queries executed; Script time: 1.0265s