Потребител:
Парола:
НОВ ПОТРЕБИТЕЛ? | забравена парола

Фитнес БГза дамите

 

Упражнения за секси бюст

Упражнения за секси бюст - Фитнес БГ
Секси бюст звучи красиво, апетитно и изкусително. Няма жена, която да не желае гърдите й да носят етикета „секси бюст“. И, разбира се, готова е на всякакви мъчения (разбирай: упражнения), за да го постигне.

Наложеното мнение е, че секси бюстът или е природна даденост, или е въпрос на „n“ кубика силикон, или на други корекции. Упражненията често са пренебрегвани като начин за постигане на секси гръдна обиколка. Няма как да се сдобиете с нов бюст само чрез тренировки, но може да подобрите значително визията му, ако стегнете гръдната мускулатура.

Гръдна мускулатура се нарича големият гръден мускул (Pectoralis Major), който е разделен на горна, средна и долна част. При изготвянето на тренировъчни режими, към гръдните мускули се включват също малкият гръден мускул и предният зъбчат мускул.

Ето няколко лесни и приятни упражнения за стягане на гръдната мускулатура, които ще ви помогнат да се сдобиете със секси бюст:

Упражнение 1 за секси бюст

Застанете в поза лотос - краката са един върху друг, а ръцете са долепени пред гърдите. Започнете да оказвате лек натиск с ръцете, така че да усещате стягане на гръдните мускули. Повторете няколко пъти, докато усетите леко напрежение в гръдната мускулатура.

Упражнение 2 за секси бюст

Класическите лицеви опори са възможно най-доброто упражнение за стягане на гръдната мускулатура. Застанете с лице към пода, прибрани и изпънати крака, ръце малко пред раменете и разперени пръсти. Спускайте тялото надолу, докато горната част на ръцете стане успоредна на пода. След това се избутайте нагоре, докато ръцете се изпънат в лакътя. Помнете: вдишвате при спускане, издишвате при изтласкване. Правят се 3 серии по 10-15 повторения.

Упражнение 3 за секси бюст

Популярно упражнение за разтягане, което помага за стягане на гръдните мускули. Седнете на пода. Левият крак е изпънат встрани, а десният е свит в коляното и опрян на лявото бедрото. С лявата ръка хванете върха на лявото стъпало и започнете да изпълнявате навеждания встрани с дясната ръка, като се връщате в изходна позиция. Направете 10-15 повторения, сменете краката и ръцете, и изпълнете серията отново.

Упражнение 4 за секси бюст

Мултифункционално упражнение, при което се натоварват почти всички групи мускули, включително гръдните. Левият крак е водещ – насочен встрани, свит в коляното и с концентрирана сила на тежестта в него, а десният е изпънат в противоположната посока. Ръцете са опрени на пода върху пръстите. Вдигнете лявата ръка възможно най-високо и насочете погледа към нея. Върнете се в изходно положение. Направете 10-15 повторения, сменете краката и ръцете, и изпълнете серията отново.

Упражнение 5 за секси бюст

Частична коремна преса, която освен абдоминалните, стяга и гръдните мускули. Седнете на пода, свийте краката в колената и ги вдигнете във въздуха, като същевременно насочвате ръцете към колената. Коремните и гръдните мускули са стегнати по време на изпълнение на упражнението. Правят се 10-15 повторения.

Източник:http://rozali.com
Къде да тренирам | Вашия коментар | Грешка в текстта

назад

Fitness.bg on Facebook

ВИЦОВЕ

Българския отбор по водна топка отива на турне в чужбина.
На мача - българин хваща топката и започва да плува към противниковата врата. От брега треньора вика "Подай на Спас". Нашия продължава, лъже един, втори, трети…
От брега треньора вика "Подай на Спас". Нашия продължава, лъже още двама. От брега треньора вика "Подай на Спас".
Нашия стига до вратата, замахва, удар и - гол! Отива при треньора и му казва:
- К"во искаш бе тренер, не виде ли че вкарах гол?
Треньора:
- Абе ти вкара гол, ама Спас се удави.


Copyright © 2009 Fitness.bg За нас :: Реклама :: Права :: Карта на сайта :: Контакти и въпроси :: Условия за доставка Изработено от СТЕНИК Уеб Дизайн
16 queries executed; Script time: 0.4475s